mennyibe kerül a duguláselhárítás

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Ügyfeleink gyakran kérdezik természetesem, hogy mennyibe kerül a duguláselhárítás? Ha valaki a duguláselhárítást házilag tudja megoldani, akkor ingyen, persze az idő is pénz, ha nem egyszerű a dugulás megszüntetése.

Tudjuk az eddigi tapasztalataink alapján, hogy amikor valaki arról dönt, hogy melyik szakembert hívja a dugulás megszüntetéséhez, a legfontosabb szempont az ár!

Mindamellett, hogy tudjuk, mindenki pénzből él, érdemes figyelembe venni egyéb szempontokat is, hiszen az alacsony ár önmagában nem előny, ha a lefolyó visszadugul. Ilyenkor válik az olcsó drágává, mert megint kell hívni valakit.

Ha egy duguláselhárító mester valóban vállal garanciát, akkor ez már utalhat arra, hogy jól is dolgozik!

Jelenleg érvényes duguláselhárítási árak

Nincs különbség a főváros kerületei és Pest megye települései között, minden kerületben és településen ugyanazok a munkadíjak érvényesek. Tájékoztató duguláselhárítási áraink az alábbiak szerint alakulnak.

SzolgáltatásÁr
Klíma kondenzvíz dugulás elhárítás5000 Ft-tól
Kád duguláselhárítás8000 Ft-tól
Duguláselhárítás mosdónál8000 Ft-tól
Eldugult zuhanytálca dugulás megszüntetése8000 Ft-tól
Padlóösszefolyó duguláselhárítás8000 Ft-tól
Mosogató duguláselhárítás ár12000 Ft-tól
WC duguláselhárítás ára12000 Ft-tól
Strang dugulás elhárítása16.000 Ft-tól
Szennyvíz utáni fertőtlenítés15.000 Ft-tól
Woma duguláselhárítás, womás csatorna mosatás25.000 Ft-tól
Csatorna kamerázás és nyomvonal meghatározásEgyedi árszabás alapján a helyszíni felmérést követően vagy telefonos egyeztetés alapján.

A fenti árak visszavonásig érvényesek, és magukban foglalnak 14 nap garanciát is! Megtalál minket a munka elvégzése után is, nem vállalunk különböző neveken és telefonszámok alatt munkát, és nem tűnünk el!

Kiszállás

Nincs külön kiszállási díj, a munkadíjban benne van a helyszínre érkezés üzemanyagköltsége és a mi időnk is. A munka elvégzése után rendet teszünk, és takarítunk. A feladatokat mindig bontás nélkül próbáljuk elvégezni, a lehető legkisebb rendetlenséget hagyva magunk után.

Fix ár

A duguláselhárítás fix áron történik az árajánlat adása után, ha valami rendkívüli körülmény merül fel a munka közben, arról időben tájékoztatjuk. Sem hétvégi, sem ünnepnapi felár nincsen. Nem tömünk be a szüskégesnél több duguláselhárító spirált a lefolyóba, hogy többet kérhessünk!

A duguláselhárítás házilagos módszerei a dugulás kezdeti fázisában lehetnek inkább hatásosak. Ha sokáig várunk, akkor a vegyszeres duguláselhárítás már nem mindig segít.

A konkurencia áraival összehasonlítva saját árainkat vegyes a kép, szinte minden duguláselhárító más áron dolgozik. Vannak olyan szolgáltatók, akik irreálisan alacsony áron hirdetik magukat, és vannak, akik drágábban.

A nyújtott szolgáltatás tekintetében mindig érdemes ár-érték arányt nézni, ami azt jelenti, hogy nem pusztán az ár önmagában a döntő tényező annak eldöntésében, hogy kit hívjunk a dugulás megszüntetésére.

Azt javasoljuk, hogy mindig nézze meg az adott duguláselhárító értékeléseit, lehetőleg független forrásból származó véleményeket, és ezeket figyelembe véve döntsön arról, hogy kit hív problémája megoldásához.

Hogy miért minket válasszon?

  1. 18 év tapasztalat!
  2. Korrekt díjszabás átlátható árakkal, amikhez tartjuk is magunkat!
  3. Folyamatosan fejlesztjük a gépparkunkat, hogy minél korszerűbben és gyorsabban végezhessük a munkánkat!
  4. Éjjel-nappal hívhat minket 0-24!
  5. A dugulásokat úgy szüntetjük meg, mintha saját lakásunkban dolgoznánk!

Mennyibe kerül a duguláselhárítás – összegzés

Ha jó szakembert szeretne alkalmazni, akkor érdemes nem pusztán a duguláselhárítás ára alapján döntést hoznia, mert az olcsó díj nem mindig jelent precíz munkavégzést. Az anyagi ráfordítás mellett fontos például, hogy az adott mester milyen gyorsan áll rendelkezésre, és a munka elvégzése után vállal-e garanciát.

Ezenkívül nem szabad elhanyagolni a referenciákat és az ügyfelek véleményét, így bármennyire is sürgős, érdemes egy kis időt szánni a kutatásra, és minden eset egyedi, sokszor a telefonos egyeztetés után merőben más helyzet fogad minket a helyszínen!

A fenti szempontok betartásával azonban megbízható szakembert találhat, aki valóban segíthet a kellemetlen helyzet megoldásában.

error: Content is protected !!