Woma fej (fúvóka) típusok

A woma fejek (csatornatisztító fúvókák) olyan cserélhető elemek, amelyeket a nagynyomású vizet szállító tömlők végére szerelünk, és más-más feladatot látnak el az adott alkalmazás függvényében.

ÁTHATOLÓ FÚVÓKA

Az előre irányuló fúvóka átvágja a zsírt, eltávolítja a sarat és a törmelékeket, és akár képes a jeget is megolvasztani. A keskeny nyaláb hátulról maximális tolóerőt biztosít a tömlőnek a vezetékben való előrehaladáshoz.

áthatoló woma fej

Csatornamosó fej

A széles vízsugár nyalábbal eltávolítja a törmeléket és tisztára öblíti a vezetéket. Kiváló a készre tisztításhoz a dugulás elhárítása után.

Csatornamosó fej

RUGÓval VEZETett csatornatisztító FÚVÓKA

A fúvóka elején lévő rugalmas rugó segíti a tömlő vezetését a szűk kanyarokban. A keskeny víznyalábbal hátul maximális tolóerőt biztosít, hogy a tömlőt végignyomja a vezetéken.

RUGÓval VEZETett csatornatisztító FÚVÓKA

Ezt a woma fúvókát olyan helyen vetjük be, ahol számítani lehet kanyargós lefolyó- vagy csatornarendszer kialakításra, mert optimálisan küzdi át magát ezeken a szűk helyeken.

LEFELÉ IRÁNYULÓ FÚVÓKA

A fúvóka elején lévő forgócsuklón lévő rugalmas rugó vezeti lefelé a tömlőt az elágazó csöveken. Csak meghatározott méretű tömlőknél tudjuk használni.

lefelé néző woma fej

FORGÓ woma fej

A forgó woma fúvókák kristálytisztára mossák a vízvezetékeket. A nagy teherbírású, edzett, rozsdamentes acélból készült forgó woma fej két 90 fokos fúvókával rendelkezik, amelyek a cső falát dörzsölik, és két 35 fokos fúvókával, amelyek a tömlőt a csővezetékben vezetik lefelé. Az edzett acélból készült forgó fúvóka két 45 fokos fúvókával rendelkezik a vízsugarat kibocsátó fejekkel együtt használva a kombinált toló- és tisztítóhatás érdekében.

forgó woma fej

LÁNCOS FÚVÓKa

A gyökérbenövések átvágása ilyen láncos „fűrész” fúvókával lehetséges! A különböző átmérőjű csövekben való használathoz gyorsan és egyszerűen cserélhető a lánchossz. Akár 10 000 fordulat/perc fordulatszámmal képes forogni, ahogyan a csatornafúvó hajtja.

forgó woma fej

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ WOMA FEJEK

A nagy teljesítményű fúvókák szabadalmaztatott folyadékmechanikát tartalmaznak, amely jelentősen növeli a fúvókák tolóerejét, húzóerejét és tisztítóerejét anélkül, hogy növelni kellene a vízáramlást vagy a nyomást.

Más fúvókák egyszerűen csak hagyják, hogy a víz addig kavarogjon bennük, amíg a legközelebbi nyíláson ki nem jut. A nagy teljesítményű fúvókák egyedi megmunkálással készülnek, hogy a vizet az egyes nyílások felé irányuló, rendkívül hatékony belső felületi csatornákon keresztül irányítsák át.

A fúvókák minden egyes nyílásnál cserélhető menetes betétekkel rendelkeznek, így ha a fúvóka elhasználódik, csak a betéteket kell cserélni, nem az egész fúvókát. A betétkészlet a cserefúvókák árának töredéke.

A vésőhegyes fúvóka jó kiindulási eszköz a törmelék és a homok fellazításához, hogy kiöblítse azt a csőből. Négy elülső és hat hátsó fúvókát tartalmaz.

vésőhegyes fúvóka

A iszaptalanító fej ideális a homok, iszap és a sár kifúvatására a vezetékből. Egy fúvókát tartalmaz elöl és hat fúvókát hátul. Mind a hét fúvóka cserélhető.

iszaptalanító fej

A tisztítófúvóka befejező eszközként használható a vezeték tisztára mosására. Mind a nyolc fúvókát hátrafelé tartalmazza. Ennek a fejnek az összes fúvókája cserélhető.

tisztítófúvóka

A nagy teljesítményű fúvókákkal jobb tisztítási eredményeket érhetünk el, és általában kevesebb üzemanyagot, kevesebb munkaórát és kevesebb vizet használunk fel a munka elvégzése során, mint más fúvókák használatakor. Több idő jut a tisztításra, és kevesebb időt töltünk a víztartály újratöltésével.

Woma fej ár

A woma fejek ára függ az anyaguktól és az alkalmazásuktól. Mi saját magunk szerezzük be a woma fejeket, ezért Önnek megrendelőnek nem is kell foglalkoznia a felhasznált eszközök árával.

A fejeket a tömlő végére ún. roppantásos technikával kell felszerelni, ezt speciális módon, erre szakosodott cégek végzik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!